Cuccio Naturalé testvaj

2018. augusztus 19.

Ezt a terméket akkor ismertem meg, mikor manikűröshöz kezdtem járni és azonnal megszerettem. Egy borsónyi is elég és tökéletesen puha lesz tőle a bőröm.
A kezem főleg télen nagyon száraz szokott lenni, de még nyáron is, akármilyen hidratáló nem is jó neki, ez viszont egy csoda. Antioxidánsokban gazdag, tápláló, mindezt olajok és zsíros érzet nélkül. Még több kézmosás után is teljesen hidratált a mancsom, a köröm mellett felszakadozó bőrnek nyoma sincs. Az illatát is szeretem, először ugyan a gyömbéres illat erős, de aztán szépen édeskés kókuszossá halványul.
Van belőle még két verzióm, egy cukros-vaníliás és egy zöldcitromos-aloe verás, eredményüket tekintve ugyanolyan jók. Illatra az első (nagyon meglepő) vaníliás cukorra emlékeztet, de nem arra a mű fajtára, a másik pedig egy az egyben olyan, mint a lime-os refresha a Starbucksban, citromos, de mégis édes.
Mindet szívből ajánlom. A testvajakat egyébként tubusos és tégelyes kiszerelésben is lehet kapni, de sajnálatos módon nem mindegyikből van minden illatban. Egyéb fontos tudnivaló, hogy cruelty-free, azaz nem tesztelték állatokon.
Lelőhely: A-list Salon & Spa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése